Onze missie

Al 80 jaar aan uw zijde

De aandacht van Zep is gericht op het leveren van een breed assortiment van kwalitatief hoogstaande reinigings- en onderhoudsproducten waarmee zij invulling geeft aan de vraag naar diversiteit in producten. De focus van Zep is gericht op kwaliteit, groei en winstgevendheid.

De menselijke relatie met de klant staat hierbij centraal. Zep ziet zichzelf als partner en wil in die hoedanigheid ook een partnership "voor het leven" aangaan. Tevreden klanten is de uiteindelijke doelstelling.

  • Om deze missie te verwezenlijken wil Zep een partner zijn die:
  • Efficiënt is;
  • Klantgericht werkt en de afgesproken kwaliteit levert;
  • Veilig en milieubewust handelt;
  • De medewerkers uitdagend werk biedt in een slagvaardige organisatie.

Visie

Een sleutel tot Zep's succes zijn onze mensen. Zij maken het verschil. Daarom investeren we sterk in kennis, training en ontwikkeling van onze medewerkers. Met de opgebouwde kennis probeert Zep haar voorsprong in de markt te behouden en verder uit te bouwen. Elk teamlid moet met plezier naar zijn/haar werk gaan en voelen dat hij/zij bijdraagt aan de groei en waarde van het bedrijfssucces.

Missie milieu

Het produceren en leveren van reinigings- en onderhoudsproducten die goed zijn voor mens en milieu. Duurzame zakelijke toepassingen zijn fundamenteel voor de werking van "Zep Superior Solutions". We innoveren steeds om productieafval te verminderen en eindproducten en diensten te ontwikkelen die een minimale invloed hebben op het milieu.

Logo Zep

Zep is in Europa aanwezig met twee productiemaatschappijen (Verenigd Koninkrijk en Italië) en een groot aantal verkoopmaatschappijen en distributeurs in onder andere Nederland, België en Duitsland.

Zep World

Contact

Nederland
Vierlinghweg, 30
4612 PN Bergen op Zoom (NL)
T: (+31) 0164 250100
F: (+31) 0164 266710
info@zepbenelux.com

België
Quellinstraat, 49
2018 Antwerpen (B)
T: (+32) 02 3470117
F: (+32) 02 3471395
sales@zep.be