Kwaliteit en service staan altijd voorop

Zep Industries is een dochteronderneming van Zep Inc. dat sinds 1937 haar historische hoofdkantoor heeft in Atlanta - Georgia (VS) en leider is in de productie van chemische en biologische reinigings- en onderhoudsproducten voor institutioneel en industrieel onderhoud. Zep is in Europa aanwezig met twee productiemaatschappijen (Verenigd Koninkrijk en Italië) en een groot aantal verkoopmaatschappijen en distributeurs in onder andere Nederland, België en Duitsland.

Reps

Zep heeft altijd samengewerkt met de belangrijkste wereldwijde instanties die verantwoordelijk zijn voor de gezondheidsinspectie en toxicologische controle van producten, alsmede van de toepassing van de producten, in het bijzonder het Nonfood Compounds Registration Program of NSF. Het doel is om formules te creëren die tegelijkertijd steeds effectiever en doelgerichter zijn alsook veiliger en mens- en milieuvriendelijker.

Zep betrad de Europese markt in 1993 en bleef zich door de jaren heen inzetten om haar klanten te verzekeren van kwaliteit en besparing en is beloond met een buitengewone marktpenetratie, die haar basis heeft in de behaalde solide resultaten en het vertrouwen dat is verkregen door het technisch-commerciële aanbod.

Sinds de oprichting heeft Zep altijd haar belofte gestand gedaan om haar klanten tevreden te houden door innovatie en ondersteuning ter plaatse.

De toepassingsgebieden van onze producten zijn talrijk:

  • Industrieel en civiel onderhoud
  • Reiniging en hygiëne in hotels, restaurants en wooncentra
  • Reiniging, ontsmetting en desinsectie in de voedingssector overeenkomstig het Italiaanse wetsbesluit 155 (HACCP)
  • Behandeling en desinfectie airconditioninginstallaties
  • Sanitaire waterbehandeling: legionellapreventie, verwarming, stoomgeneratoren, ontkalking van installaties en gesloten circuits
  • Geurbehandeling
  • Onderhoud industriële installaties en machines
  • Onderhoud gebouwen en mechaniek.

130 vertegenwoordigers

De technisch-commerciële adviseurs van Zep beschikken over de deskundigheid om de klanten naar behoefte te ondersteunen bij onderhoud of productieprocessen door hen op dat moment de beste oplossing en ondersteuning te bieden.

15.000 afnemers

We doen onze uiterste best om het voortouw te nemen bij veranderingen in onze sector om onze bestaande afnemers te behouden en zijn daarnaast altijd bereid ons aan te passen aan nieuwe klanten.

Altijd de ruimste keus

Met meer dan 800 producten in de catalogus kan Zep Italia zelfs tegemoetkomen aan de meest specifieke onderhoudsverzoeken en klanten helpen met het meest geschikte product of apparaat.

Zep in de wereld

Logo Zep

Zep is in Europa aanwezig met twee productiemaatschappijen (Verenigd Koninkrijk en Italië) en een groot aantal verkoopmaatschappijen en distributeurs in onder andere Nederland, België en Duitsland.

Zep World

Contact

Nederland
Vierlinghweg, 30
4612 PN Bergen op Zoom (NL)
T: (+31) 0164 250100
F: (+31) 0164 266710
info@zepbenelux.com

België
Quellinstraat, 49
2018 Antwerpen (B)
T: (+32) 02 3470117
F: (+32) 02 3471395
sales@zep.be